Corona richtlijnen

Om de yoga ruimte veilig en schoon te houden, vraag ik vriendelijk om de volgende richtlijnen te volgen:

 1. Bij (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts (jezelf of je huisgenoten): blijf thuis. Geen zorgen: eventueel kan je dan een online yoga les doen die ik gemaakt heb tijdens de Lock down. Mocht je er geen hebben dan stuur ik je die naar je toe!
 2. Kom op zijn vroegst 10 minuten voordat de les begint aan en vertrek alsjeblieft meteen nadat je les is afgelopen, zodat we kunnen voorkomen dat er te veel mensen door elkaar heen lopen. Wacht totdat iedereen naar buiten is voordat je naar binnen komt.
 3. Er is bij binnenkomst desinfecterende handgel beschikbaar.
 4. Op de toilet staat desinfecterende alcohol om te toilet na gebruik schoon te maken.
 5. Neem zoveel als mogelijk je eigen yogamat mee, en eventueel andere hulpmiddelen die je fijn vindt. maar je bent ook welkom om die props te gebruiken die klaar liggen. Doe waar je je fijn bij voelt!
 6. De ruimte wordt gelucht voor, tijdens en na de elke yoga les. Het zou kunnen dat hierdoor de ruimte iets koeler is dan normaal, het is dan fijn om iets extra’s mee te nemen om aan te trekken.
 7. Vermijd fysiek contact en houd 1,5 meter afstand. Tijdens les mogen we dichterbij elkaar komen dan de 1.5 meter, maar om het fijn te houden voor iedereen zullen we meer ruimte houden dan normaliter.
 8. Welkom om een les te komen inhalen! Maar om groep niet te groot te laten worden (9 a 10 personen) zou het kunnen dat we samen moeten kijken wanneer inhalen lukt.
 9. Hoest en nies aan binnenkant van je ellenboog. Was thuis wel je yogakleding ;-).
 10. Gebruik papieren zakdoeken en gooi deze na gebruik direct in de prullenbak.
 11. Was voor en na de les, thuis je handen.

 

Geniet van de yoga les en van het samen zijn!

Reageren is niet mogelijk