Consulten

Yoga privé consult. Tijdens een privé yoga les, gaan we dieper in op wat jij nodig hebt. In deze les is er alle aandacht voor jouw en je wensen, iets wat niet altijd mogelijk is in de groepslessen. Dit kan prettig zijn wanneer er sprake is van specifieke klachten of wanneer je liever een persoonlijke gerichte aanpak wenst. Deze lessen vinden of via zoom plaats of op de Zonnenberg 3.

Een privé yoga les duurt een uur en bedraagt € 45,- per keer. Betaling dient voorafgaand aan het consult. Een privé yoga les is alleen op afspraak. Neem contact op voor meer info of voor het maken van een afspraak.

Do-In yoga consult. Als je een Do-In yoga consult boekt dan hebben we eerst online contact en stuur ik je een vragen lijst door. Tijdens het consult hebben we het over de dingen waar je aan wilt werken en we doen oefeningen/strekkingen, ik kijk naar je tong en naar je gezicht en we hebben het ook over voeding en levensstijl. Vandaar uit komt er een mooi verslag met allerlei tips en handvatten (denk aan voedingstips, oefeningen en zelfacupressuur) waar je zelf mee aan de slag kan gaan, zodat je een fit en gezond leven kan leiden! Deze consulten vinden of via zoom plaats of op de Zonnenberg 3.

Een Do-In yoga consult duurt een uur (soms iets langer) en bedraagt € 65,- per keer. Inclusief persoonlijk verslag. Betaling dient voorafgaand aan het consult. Een Do-In yoga consult is alleen op afspraak. Neem contact op voor meer info of voor het maken van een afspraak.

Reageren is niet mogelijk