Hatha yoga

De Hatha yoga lessen zijn eenvoudig, inspirerend en vitaliserend. De lessen bieden een uitgebalanceerd geheel aan oefeningen, die naar ieders behoefte krachtig of juist rustig beoefend kunnen worden.

De oefeningen (asana’s)  worden ondersteund door de adembeweging. Deze adembeweging zorgt ervoor dat de bewegingen van de asana’s doelmatig en beter gecoördineerd zijn.

Daarnaast wordt het lichaam door de oefeningen krachtiger en soepeler, waardoor je je meer bewust wordt van de mogelijkheden van je lichaam.

Naast de Hatha yogaoefeningen komen er ook adem-en ontspanningsoefeningen aan bod. Door deze oefeningen kun je gedachten een richting geven, waardoor er kalmte en innerlijke concentratie ontstaat. Hierdoor komt de geest tot rust. Het harmonisch samenspel tussen lichaam en geest neem je vervolgens mee naar je dagelijks leven, waardoor je op alle vlakken beter kunt functioneren, zowel privé als in je werk.

De aandacht is naar binnen gericht er is dus geen prestatiedrang.

De groepen bestaan uit maximaal 10 personen.

Hatha yoga wordt gegeven op:

donderdag: 18:45 tot 20:15 uur

donderdag: 20:30 tot 22:00 uur

Kom een gratis proefles volgen!

Catalijne zorgt voor een goede balans tussen ontspanning door inspanning. Ik kan het niet missen. Goed voor de flexibiliteit! Mirjam.

Al enkele jaren volg ik les bij yogastudio @INNER-STRENGHT in Zoetermeer. Via mijn manueel therapeut ben ik bij Catalijne haar studio gekomen. Ik ken Catalijne als een leergierige (nooit uitgeleerde) yoga docent die heel goed is in het aanvoelen en overbrengen van de juiste sfeer en kennis. In de afgelopen jaren heeft de yogastudio @inner-strength.eu een trouwe club yogi’s verzameld. Dit heeft mede te maken met de rust en de kennis die Catalijne overbrengt. Het brede aanbod aan yoga lessen en de goede prijs en kwaliteit verhouding. Ook in de lockdown gingen we rustig remote verder via zoom. Ik heb meerdere verschillende lessen bij catalijne gevolgd de afgelopen jaren zoals power, yin en hatha. Ik kan de lessen en de studio aan iedereen van alle leeftijden en doeleindes aanraden. Mocht je een yoga les overwegen dan wordt je met open armen ontvangen door Catalijne en de yoga leerlingen en drinken we een heerlijk kopje thee als afsluiter! Namasté 🧘‍♀️ Gaby.

Ik kom al jaren bij Catalijne en het voelt er fijn en vertrouwd. Iedereen wordt er met respect behandeld, down to earth en er is altijd ruimte voor een lach. Niet twijfelen, gewoon een keer meedoen! Sanka.