Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga (op locatie of via Zoom) zorgt voor ontspanning en nieuwe energie in het drukke bedrijfsleven. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn stressbestendiger, en voelen zich energieker.

De yoga les is een serie van dynamische houdingen gericht op het los maken van spieren die het merendeel van de dag in dezelfde houding aan het werk zijn. De ontspanningsoefeningen geven rust en helpen met het loslaten van werkstress.

Naast een verbeterde lichaamshouding en welzijn zorgt bedrijfsyoga ook voor een positieve werksfeer en een lager ziekteverzuim. Een investering die zowel de medewerker als het bedrijf ten goede komt.

De yoga les is toegankelijk voor iedereen. Samen kijken we welke vorm van yoga het beste past en hoe de les wordt opgezet.

Neem gerust contact op bij vragen of voor meer informatie.

Als werkgever willen wij graag ‘happy’ mensen om ons heen. Sommige mensen, inclusief ik zelf, worden happy van yoga en daarom zijn wij blij dat Catalijne dat voor ons verzorgt. Zij doet dat op een professionele en tegelijkertijd luchtige manier waarvan je, los van de yoga, vanzelf al happy van wordt. Ik beveel haar dan ook van harte aan iedereen aan. (Hetty Mol, Compagnon Zoetermeer).

Mijn werkgever hecht waarde aan betrokken en gezonde werknemers. Dat is één van de redenen waarom wij bedrijfsyoga hebben, hetgeen Catalijne voor ons verzorgt. Niet zweverig maar leuk! Pittig, professioneel en je maakt echt progressie onder haar leiding. Haar lessen zijn telkens verschillend en afwisselend op verschillende spiergroepen. Ik probeer mijn (zakelijke) agenda echt zó aan te passen dat ik geen les van haar mis. Ik beveel haar dan ook van harte aan! (Inge van der Poort, Compagnon Zoetermeer).